Hostingpakket samenstellenWij bieden de volgende Mining Hosting startpakketten aan met Prepaid Tegoed (incl. 21% BTW):


Een Mining Hosting Overeenkomst bestaat uit de volgende onderdelen
Huur

Je miner krijgt een plek in ons datacentrum. De huurkosten zijn €2,- tot €4,- per dag incl. BTW, deze worden afgescheven van je tegoed. Als je kiest voor hosting zonder optimalisatie krijg je via een beheerpanel toegang tot je eigen miner en ben je zelf verantwoordelijk voor het beheer hiervan.

Stroom

De stroomkomsten die werkelijk verbruikt worden door je miner worden dagelijks van het Prepaid tegoed afgeschreven. Wij kopen de stroom groot in en kunnen daarom een tarief aanbieden van € 0,1452 per kwh, dat is gemiddeld 25% goedkoper dan bij je thuis en slechts € 1,- tot 5,- per dag (afhankelijk van je type miner).

Optimalisatie

Optioneel kunnen we je miner monitoren en optimaliseren. Door continue te checken welke pools en coins het meeste opleveren zorgen wij voor een opbrengst die €100,- tot 300,- per maand meer kan zijn dan als je het zelf beheert. Wij vragen hiervoor 10% van de dagelijkse opbrengst, zodat dit altijd uit kan!

Bij de aankoop van een Mining Hosting startpakket ga je een overeenkomst aan voor minimaal een jaar, daarna is het maandelijks opzegbaar.

Prepaid Mining Tegoed

Eenvoudig je tegoed beheren.

Je dient zelf te zorgen voor voldoende Prepaid Tegoed op je account.

Onze prepaid pakketten kosten € 300,- inc. BTW en bij aanschaf van 5 pakketten (ongeveer een half jaar hosting bij een S9) krijg je 5% korting en bij aanschaf van 10 pakketten zelfs 10% (ongeveer een jaar hosting bij een S9). Zo ga je nog meer verdienen! Koop je ook je miner bij ons? Dan krijg je 10% korting op de aanschaf! Dat scheelt je al snel een paar weken minen! :-)

WAARDEER HIER JE TEGOED OP!

41 producten

per pagina
  1. Ik wil van mijn S9 af
    € 350,00 € 289,26
  2. Mininghosting Startpakket
    € 350,00 € 289,26

41 producten

per pagina